Публикации на Семейната федерация за световен мир и обединение

[pic_section_trueparents_00.jpg]
Семейството е училището на любовта. Здравите семейства определят здравото общество, нация и свят. Бог е родител на човечестото - целия свят сме като едно голямо световно семейсто. Не трябва да допускаме да има войни, бедност, глад и болести...
пълният текст


Излезна кингата "Аз бях Комунистка, сега съм Мунистка" 03/02/2010
Молитва на учителя Сан Мьон Мун за сватбената Благословия 01/28/2010
Семинари за обогатяване на Бойните изкуства 01/21/2010
Излезна книгата "Война срещу интимността" 01/15/2010
Най-глямата международна сватба от десетилетие 01/06/2010


Мислим, че е възможно да научим децата на някое правило единствено чрез многократно повтаряне. Но те се учат от нас дори когато си мислим, че не ни забелязват въобще.
пълният текст
Развитието на детето пряко зависи от родителите му, от характерите им, отношението им към детето, личностните им особености... ще разгледаме често срещани грешки на домашното възпитание.
пълният текст


ПРОЕКТИ ЗА МИР

Д-р Муун е инициатор и спонсор на много ключови проекти за постигането на мир в различни области на културния живот. Той желае да мобилизира религиите, политиците, учените, туризма, спорта, изкуствата, образованието, медиите и технологиите с цел изкореняване на културата на войни и омраза и появата на нова култура на мира, наречена от него Култура на сърцето и съвестта.

Глобален фестивал за мир:

„ВСИЧКИ СМЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА БОГ"

Глобалният фестивал за мир (ГФМ) представя и хора и проекти, които допринасят за помирението, взаимното уважение, хармонията и сътрудничеството между членовете на цялото човешко семейство, като „семейство на Бог”.

В партньорство на религиозни и духовни общности, неправителствени организации, държавни агенции, образователни институции и представители на частния сектор. ГФМ окуражава програми, които подкрепят културата на мира и служенето.

ФЕДЕРАЦИЯ ЗА МИР

"Запознайте се с обхвата на дейностите на д-р Мун. Учете, за да разберете виждането, което той предлага за бъдещето, и тогава решете за себе си дали виждате Божията ръка зад всичко това."
- Д-р Фредерик Зонтаг от Колежа Романа

Семейна Федерация за Световен Мир
Семейната Федерация е неправителствена организация със специален статут в ООН. СФСМО е основана от д-р Сан Мьон Мун и работи за образованието на характера, семейните ценности, диалог и помирение.
Глобалната обиколка за мир
Скорошни статии
Какво ни донесоха хомосексуалните браков Абортът убива 42 млн. деца годишно Възпитание на Децата Няма съд за масовите убиици Биографията на учителя Сан Мьон Мун

Семейна Федерация

Полезни сайтове


За Контакт

FFWPU, СЕМЕЙНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СВЕТОВЕН МИР И ОБЕДИНЕНИЕ Е НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ В ООН - ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ


email: worldofheart@gmail.com






ПОСОЛСТВО НА МИРА

.ул. Георги Бенковски 25, София
Тел. 02/9832148

email: worldofheart@gmail.com
skype: peace.embassy


Семейната федерация за световен мир и обединение (СФСМО) е международна общност съставена от над 120 милиона семейства стремящи се да въплатят идеала на истинската любов и установят мирен свят и единство между всички хора, раси, и религии, каквато е и визията на Преп. Сан Мьон Мун.

Сан Мьон Мун: Палатът на мира - Корея
Той ще подпише вечния мир
Сан Мьон Мун: Цел и визия
Биографията на д-р Мун: коментари
Най-успешната нова религия
Империята на мун: Проекти за мир
Движението за истински семейства
Палатът на мира
Международни масови сватби на Муун

Лъжливи Митове: 1-во, Преподобния Муун не е нито основавал нито регистрирал Обединителна църква. Никога не е съществувала такава! Още по интересно, Муун въобще не е регистрирал църква. Още началната му цел и призванието от Исус към него е било да обедини разделените и враждуващи помежду си деца на Бога - христианите. През 1954 г. Сан Мьонг Муун регистрира Асоциация за обединение на разкъсаното и нефункционално в борбата с аморалността и атеизма християнство. Може би факта, че хиляди християни от най-различни деноминации биват водени с откровения от Святия Дух към Муун, също е повлиал наименованието: Асоциация 'Святия Дух' за Обединение на Световното Христианство. 2-ро, невежеството по отношение на приноса на Д-р Мун и признанието което той получавава по света е факт. А пдразсъдъците никога не са демонстрирали здрава логика.

обединителна църква обединителна църква на муун мун, империята на мун империята на мун империята на мун, секта муун секта муун секта муун мун мун мун, църква муун църква муун църква муун мун мун мун, култа на муун култа култа култа, Прерогативни Термини: Обединителната църква на Муун, Сектата на Муун или Империята на Мун, "Муун" - всякъкви опити да се манипулира представата на хората за д-р Мун и Обединителното движение. Тази терминология се използва от незапознатите с реалните факти и единствено със заблудителна и манипулативна цел.